SERVICII SEO PRIMA PAGINA PE GOOGLE

SERVICII SEO PRIMA PAGINA

Audit SEO / Optimizare site / Link Building / Monitorizare

 

Audit SEO

Auditul presupune o analiză de cuvinte cheie din site potrivit cerintelor clientului Asa incat lucrăm împreună pentru a determina unde reușește strategia dvs. actuală de SEO și unde este nevoie de lucru. De asemenea, vă spunem unde să vă puneți timpul, energia și resursele pentru a obține cea mai bună rentabilitate a investiției și astfel puteți ajunge pe prima pagină a Căutării Google.

 

Optimizare site

Dupa realizarea auditului si acordul asupra cuvintelor cheie urmeaza compunerea continutului si a structurii site ului in acord cu desitatea, formatul si dimensionarea cuvintelor cheie.

 

Link Building

 

Ce este construirea de link-building și de ce este importantă?

Crearea de link-building este procesul de căutare activă a backlink-urilor de la un alt site web înapoi la al tău.

A avea link-building de înaltă calitate către site-ul tău este unul dintre cei mai importanți factori de clasare ai Google. Este un semnal cheie de încredere pentru motoarele de căutare și un indiciu că oamenilor le place conținutul și marca dvs.

Pentru a realiza acest lucru pot fi folosite o serie de strategii etice de creare de linkuri, inclusiv crearea de linkuri rupte, postarea invitaților și campanii de informare pentru a le arăta oamenilor conținutul tău incredibil.

 

Ce este un serviciu de link-building?

Un serviciu de link-building este o companie sau o platformă care vă va ajuta să accelerați numărul de backlink-uri către site-ul dvs.

Deși sună grozav, problema este că serviciile de creare de link-building de calitate autentică sunt greu de găsit, mulți furnizori ajungând pur și simplu să obțină linkuri de calitate scăzută prin strategii de spam pe care Google nu le place.

De aceea, am întocmit o listă cu cele mai bune servicii de creare de legături care să vă ajute să obțineți rezultate SEO îmbunătățite într-un mod etic, cu pălărie albă.

 

Monitorizare

Dupa implementarea astestor masuri urmeaza monitorizarea progresului in obtinerea rezultatului serviciilor SEO implementate pentru a ajunge pe prima pagina in GOOGLE