Vanzare 2 camere Lux Floreasca


Imobil de {ft_room} camere, in zona , tip: APARTAMENT, For Sell, in orasul Bucuresti, Strada

In vecinatatea Parcului Verdi, la cativa metri de Clubul de wellness Pescariu Sports&Spa se afla un superb apartament impreuna cu un loc de parcare subteran. Apartamentul face parte dintr-un anasamblu rezidential finalizat recent, ce beneficiaza de o frumoasa receptie, zona de gradina amenajata, parcare subterana, casa scarii si treptele sunt placate cu marmura, 2 lifturi spatioase ce fac accesul din parcarea subterana.
Apartamentul este situat la etajul 2 din 2S+P+11E.
Este un apartament spatios, fiind in suprafata utila de 67,39 mp la care se adauga si suprafata locului de parcare, este compartimentat in 2 camere, un hol spatios ce are amenajat spatiu de depozitare, o baie spatioasa cu cada, bucatarie deschisa catre zona de servit masa si living, un dormitor spatios cu spatiu de depozitare si acces intr-o terasa spatioasa. Apartamentul are finisaje deosebite, de o calitate superioara. Iese in evidenta prin stilul deosebit, indraznet, contemporan.
Este un apartament luminos datorita geamurilor in stil frantuzesc, geamuri tripan marca Salamander. Pardoseala care reprezinta o parte importanta a incaperilor este de foarte buna calitate, marca Egger. Baia, un element important este amenajata deosebit, pereti placati cu oglinzi, obiecte sanitare premiate pentru designul lor de lux marca Roca Design, usile interioare au un design minimalist, cu toc ascuns marca Filomuro, fiecare apartament are incalzire prin centrala proprie marca Immergas prin condensare, fiind silentioase si cu un randament ridicat. Gresia si faianta sunt materiale de o inalta calitate, provenite din Castellon, produsele Porcelanosa sunt recunoscute pentru calitatea de exceptie. Corpuri de iluminat cu un design deosebit.
Apartamentul este mobilat si utilat in totalitate, mobilierul este marca BO Concept utilat in totalitate (plita, cuptor, hota, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, TV, AC) de cea mai buna generatie.
Apartamentul este amenajat in culori deschise, pastelate ce intra in contrast cu unele piese de mobilier.

In imprejurimi se gasesc magazine, hypermarket, Mall Promenada, scoli, gradinite, farmacii, restaurante, etc.
Pret 180 000 euro include tot mobilierul cat si un loc de parcare in parcarea subterana.

ID 1647

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com